Home Sitemap Tel: 0547-388988 / 06-53422984

Agrarische Sector

Lees meer..

Veehouderij B.J. Kloosterman

Veehouderij B.J. Kloosterman

Lees meer..

Pluimers Isolatie

Pluimers Isolatie Rijssen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in isolatietechnieken om woon- of werkcomfort te verhogen en energiekosten te verlagen. Dit is een van onze klanten in de industrie-sector. Aan Pluimers Isolatie leveren wij een totaal reinigingspakket voor het gehele bedrijf.

Lees meer..

Bistro T-bone

Een van onze vaste klanten is Bistro T-Bone . Al 15 jaar verzorgen wij periodiek schoonmaakartikelen bij Restaurant T-Bone in Enter. Hoofdzakelijk leveren wij hier cleaning producten voor de keuken maar ook een totaal reinigingspakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reinigingsproducten voor professionele vaatwassers en glazenspoelmachines. (meer…)

Lees meer..

Vrieshuis Bussink

Ook Vrieshuis Bussink is een klant die behoort tot de Food sector.  Zij zijn gespecialiseerd in het bewaren, invriezen, ontdooien en verpakken van verse en bevroren producten, en met name vleessoorten. Wij leveren hier alles wat met reiniging te maken heeft. Denk hierbij o.a. aan de krattenwasser en reiniging van vloeren en vriesplaten.  

Lees meer..

Boermarke BV.

Boermarke BV. is een voorbeeld van een bedrijf in de Food sector aan wie wij wekelijks schoonmaakartikelen leveren. Boermarke levert een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. In de Food sector is hygiëne en schoonmaken van extra groot belang en wij leveren dan ook een totaalpakket aan reiniging. Denk hierbij aan reiniging van CIP-installaties.  

Lees meer..