Home Sitemap Tel: 0547-388988 / 06-53422984

Broeze Schoonmaakartikelen sinds 1983

Klantenbinding, goede persoonlijke contacten en klanttevredenheid staan bij Broeze centraal. Door de jaren heen is er een vaste klantenkring opgebouwd die hij voorziet van uitstekende service en deskundig advies. Naast bedrijven, is het ook mogelijk om als particulier schoonmaakartikelen of additionele producten zoals papierwaren, vaatdoeken of borstelwerk te bestellen.

Een klein, zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in professionele schoonmaakproducten

Werkwijze

Wij verkopen uitsluitend producten van gerenommeerde A-merken die duurzaam en bovendien biologisch afbreekbaar zijn.

Doordat wij enkel  met persoonlijke verkoop werken, kunnen wij zeer goed inspelen op de wensen van de klant. We richten ons voornamelijk op het oosten van Nederland door onze vestigingsplek in Enter. Om de best mogelijke service te kunnen bieden, is ook de levering geheel persoonlijk. Bestelde producten worden altijd binnen 24 uur en eventueel ook in het weekend, geleverd.

Door onze persoonlijke aanpak en vele jaren ervaring in de schoonmaaksector bieden wij een compleet pakket voor professionele schoonmaakbehoeften.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen, maar ook voor informatie zijn wij iedere werkdag en op zaterdag bereikbaar.

E. Broeze
T: 0547-388988
M: 06-53422984
E: info@ebroeze.nl